We were initially instructed to convert a single floor of this large building into self contained residential units.

When we submitted our scheme to the local planning authority they have hinted that they in favour of a total conversion of the whole building as the building is in a key location in a town centre and close to Canterbury Christ Church University.

We have since came up with a scheme to re develop the whole building not only with internal conversion, also to re design the external tired and dated appearance of the building.

We have proposed to clad the exterior of the building with rain screen cladding material and also updated the existing windows with aluminium windows.

The scheme is currently in progress and in consultation with the local planning authority and will be decided in the upcoming months. (decision to follow)

Related Projects
Contact Us

Fill out the form below to get in touch with a member of our team!

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search